Vrienden van Het Spoorwegmuseum: lid worden

Lid worden van de Vereniging Vrienden van het Nederlands Spoorwegmuseum? Mocht u dat nog niet zijn dan hopen wij natuurlijk dat u na het lezen van de informatie op deze website besluit Vriend van Het Spoorwegmuseum te worden. U ontvangt dan, naast de Vriendendienst-Digitaal, ook twee keer per jaar het fraaie magazine Vriendendienst.


En natuurlijk bent u welkom op de te organiseren lezingen en Vriendendagen: interessante bezoeken aan spoor gerelateerde bedrijven.

 

[Vanaf € 20,- bent u lid van de Vereniging en ontvangt u 2 keer per jaar het informatieve magazine Vriendendienst, met het laatste nieuws van en over Het Spoorwegmuseum plus interessante achtergrond artikelen. Verder ontvangt u elke  maand de digitale nieuwsbrief van de vereniging, heeft u als lid toegang tot de ledenvergadering en bent u welkom op de Vriendendag. Bovendien kunt u dan inloggen op het afgeschermde deel van deze website.

Vanaf € 50,- krijgt u bovendien eenmalig vrije toegang tot het museum. U krijgt daarnaast bij elk volgend bezoek 50% korting op de toegangsprijs.

Vanaf € 100,- heeft u doorlopend vrije toegang tot het museum en heeft u voorrang bij de inschrijving voor de Vriendendag. Daarbij wordt u door het museum uitgenodigd bij bijzondere gebeurtenissen, zoals de opening van een tentoonstelling.
Rechtspersonen (bedrijven e.d.) zijn eveneens welkom als donateur voor een minimale donatie van € 200,- per jaar.]

 

 

Adressen

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden op het volgende adres:

Ledenadministratie Vrienden Nederlands Spoorwegmuseum
T.a.v. F. Storm van Leeuwen
Libelleweide 8
3437 VJ Nieuwegein
tel. 030 – 6040764
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Na aanmelding ontvangt u een acceptgiro. Na ontvangst van de betaling van uw bijdrage wordt de lidmaatschapskaart z.s.m. aan u toegestuurd.

Het adres van het secretariaat van de Vereniging is:

Secretaris Vereniging Vrienden Nederlands Spoorwegmuseum
Kamperzand 13
1274 HK Huizen
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.