Vereniging Vrienden van het Spoorwegmuseum: lid wordenNSM 114 te Arnhem tijdens de Vriendenrit 2015. (Foto: Piet Meijer)

Lid worden van de Vereniging Vrienden van het Spoorwegmuseum? Mocht u dat nog niet zijn dan hopen wij natuurlijk dat u na het lezen van de informatie op deze website besluit Vriend van Het Spoorwegmuseum te worden. U ontvangt dan, naast de 'VriendenDienst-digitaal', ook twee keer per jaar het fraaie magazine 'De VriendenDienst'.

De mP3031 in Hoorn tijdens de Vriendenrit 2017. (Foto: Piet Meijer)En natuurlijk bent u welkom bij de te organiseren lezingen en Vriendendagen: interessante bezoeken aan spoor gerelateerde bedrijven.

Vanaf € 25,- bent u lid van de Vereniging en ontvangt u 2 keer per jaar het informatieve magazine 'De VriendenDienst', met het laatste nieuws van en over Het Spoorwegmuseum, aangevuld met interessante achtergrondartikelen. Verder ontvangt u periodiek de digitale nieuwsbrief van de vereniging, de 'VriendenDienst-digitaal' en heeft u als lid toegang tot de ledenvergadering en bent u welkom op de Vriendendag. Voorts kunt u dan inloggen op het afgeschermde deel van deze website.

Vanaf € 50,- krijgt u bovendien eenmalig vrije toegang tot het museum.

Vanaf € 100,- heeft u doorlopend vrije toegang tot het museum en heeft u voorrang bij de inschrijving voor de Vriendendag. Daarbij wordt u door het museum uitgenodigd bij bijzondere gebeurtenissen, zoals de opening van een tentoonstelling.

Bovengenoemde bedragen gelden voor een kalenderjaar (01-01 - 31-12).

Uw contributie/bijdrage(n) is/zijn als gewone gift aftrekbaar op uw aangifte inkomstenbelasting omdat onze vereniging een culturele ANBI status heeft.

Rechtspersonen (bedrijven e.d.) zijn eveneens welkom als donateur voor een minimale donatie van € 250,- per jaar.

Adressen

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het Aanmeldingsformulier. M.i.v. 2022 dient de aanvraag vergezeld te gaan van een pasfoto; deze kan digitaal worden aangeleverd met het aanmeldingsformulier. Deze foto wordt verwerkt in uw lidmaatschapskaart.

Na aanmelding ontvangt u een welkomstbrief waarin een uitnodiging tot betaling wordt gedaan; als u direct uw contributie heeft voldaan via de betaalknop op het aanmeldingsformulier is deze uitnodiging uiteraard niet op u van toepassing.

Na ontvangst van de betaling van uw bijdrage wordt de lidmaatschapskaart z.s.m. aan u toegestuurd.

Het adres van het secretariaat van de Vereniging is:

Secretaris Vereniging Vrienden van het Spoorwegmuseum
Kamperzand 13
1274 HK Huizen
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen of in de sessie van uw browser staan. Met behulp van cookies meten wij bezoekersaantallen en verbeteren wij de werking van de website. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.