Presentatie door Niels Greif

Op zaterdagmiddag 21 januari 2023 (13.00 u – 16.00 u) zal Niels Greif een presentatie verzorgen over het onderwerp ‘Treinen ontwerpen bij de Nederlandse Spoorwegen’.

Direct na zijn afstuderen aan de Gerrit Rietveld Akademie is Niels in 1970 in dienst getreden bij NS Design en tot 2015 betrokken geweest bij de ontwikkeling van design als gezichtsbepalend aspect van de NS-bedrijfsvoering. Uiteraard vertelt Niels over zijn loopbaan bij NS en de betrokkenheid van de designers bij de ontwikkeling van vele projecten. Met een aantal projecten, zoals SGM, DDM, Loc 6400, SM90, DD-IRM/VIRM, Thalys, renovaties, etc. zal hij de ontwikkeling van design bij NS laten zien. Uiteraard met veel plaatjes. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kunt u uw mogelijk al aangeschafte boek van Niels Greif door hem laten signeren.

Gezien de te verwachten belangstelling is in overleg met het Museum de Bedrijfsschool voor deze presentatie gereserveerd. Hieronder kunt u zich aanmelden voor deze presentatie.

Naam*
E-mail:*
Lidmaatschapsnummer:*
Verificatie:

Ledengedeelte

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen of in de sessie van uw browser staan. Met behulp van cookies meten wij bezoekersaantallen en verbeteren wij de werking van de website. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.