Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020

Algemene Ledenvergadering 2020

Het Bestuur van de Vereniging Vrienden van het Spoorwegmuseum nodigt de leden uit de Algemene Ledenvergadering bij te wonen op zaterdag 31 oktober 2020.

De vergadering vindt plaats in de Bedrijfsschool Spoorwegmuseum te Utrecht en begint om 10.00 uur. De agenda en bijbehorende vergaderstukken zijn hier te downloaden.

Gezien het beperkte aantal beschikbare plaatsen a.g.v. de corona maatregelen is er dit jaar de mogelijkheid de vergadering "op afstand" bij te wonen in een zogenaamd webinar.

Ga daarvoor naar deze webpagina
Deze link is actief vanaf 15 minuten voor begin van de vergadering.
Vragen ter beantwoording in de ALV kunnen tot 24 oktober ook worden gesteld via een email aan onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden is niet meer mogelijk; het aantal beschikbare plaatsen (30) is inmiddels bereikt. Bovenstaande livestream blijft beschikbaar!

Het museum dringt er bij u op aan goed notitie te nemen van de richtlijnen m.b.t. de coronacrisis!

Vergaderstukken

Vanuit onderstaand venster kunt u deze stukken lezen, printen en/of downloaden.

Loading...

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen of in de sessie van uw browser staan. Met behulp van cookies meten wij bezoekersaantallen en verbeteren wij de werking van de website. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.