Ledenvergadering op zaterdag 22 juni 2019

Het duurt nog even, maar voor de zekerheid melden wij op deze plaats al dat de jaarlijkse ledenvergadering zal worden gehouden op zaterdag 22 juni. Dit jaar weer in het Spoorwegmuseum, in de Bedrijfsschool. De traditionele Vriendenrit vertrekt aansluitend op de vergadering, de exacte vertrektijd moet nog worden vastgesteld.

De excursiecommissie is dit jaar druk bezig geweest om (weer) een exclusieve rit te organiseren, dit keer in samenwerking met de Bentheimer Eisenbahn. Er bleken nog teveel logistieke knelpunten te zijn om dit jaar te gast te zijn bij de BE. We hebben er vertrouwen in dat het volgend jaar wel gaat lukken. Dat wil niet zeggen dat we dit jaar niet opnieuw een boeiende Vriendenrit zullen rijden. U leest daarover straks meer in de te versturen uitnodiging, op de website en in de Vriendendienst.


Postzegelsetje van 5 zegels

Foto: Peter v.d. Vlist.

 

Het nieuwe postzegelsetje van PostNL is uit!

In opdracht van de vereniging is een foto, gemaakt door Peter van der Vlist, gekozen voor deze zegelset die vanaf nu in een beperkte oplage wordt aangeboden in de Vriendentoko.

De zegels kunnen uiteraard als frankering worden gebruikt, maar zullen ook niet misstaan in een verzameling.


Apeldoorn, spoor 1.Grote beurt voor de Kameel

De Kameel zal enige tijd niet in het museum te zien zijn. Er is gestart met de revisie van de eerste dieselmotor.

Onze website maakt gebruik van systeem cookies! Deze dienen alleen ter optimalisatie van het functioneren van de site. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.